SONY ULT POWER SOUND PROMÓCIÓ

A termékeket ITT! találod


Regisztráld bármely újonnan vásárolt Sony ULT termékedet (ULT Wear, ULT- Field 1, ULT Field 7, ULT Tower), hogy Tiéd legyen egy 10 OOO Ft értékű szabadon felhasználható jegy.hu koncertutalvány!
A promóció kezdeményezője a Sony Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe, melynek székhelye: 1138 Budapest, Váci út 144-150. Kérünk, ne küldj igénybejelentő űrlapot erre a címre, mivel azokat nem továbbítjuk az igényeket összegyűjtő Ügynökséghez.
A Promóció csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket a Sony szállított és forgalmazott Magyarország területén.
Az ajánlat csak az újonnan vásárolt Sony ULT Wear, ULT- Field 1, ULT Field 7, ULT Tower termékekre vonatkozik - kérjük, regisztráld a terméket a folyamat megkezdéséhez.
Az ajánlat 2024. június 1-től június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes - a termék vásárlásának ezen időszakon belül kell történnie.
A termék regisztrációját online kell elvégezni a https://www.sony.hu/mysony oldalon június 30-ig.
Ahhoz, hogy a nyereményre való jelentkezés érvényes legyen, meg kell adnod a vásárlás helyét és dátumát a regisztráció során.
Ha egyike vagy az 100 első regisztrálóknak, a Sony felveszi Veled a kapcsolatot a koncertutalvánnyal kapcsolatban.
A koncertutalványhoz való jogosultságához szükség lehet a vásárlás és regisztráció igazolására (a promócióban részt vevő hivatalos partnereink számlájára).
Az ajánlat Magyarországon történő vásárlásokra érvényes.
A nyeremények készpénzre nem válthatók.
Az első 100 érvényes regisztráció jogosult a koncertutalványra.

2024.05.03.
0000-00-00 00:00:00