0
0Ft
ÖRÖMMEL JELENTJÜK BE A ZAPPITI PRO 4K HDR-T!

Örömmel jelentjük be!

A Zappiti legújabb csúcsmodelljét

Ultra High Range
4K HDR Media Player

Mert a házimozid megérdemli a legjobbat...

Zappiti MagicPixel v2.5

A Zappiti Pro 4K HDR magában foglalja a Zappiti MagicPixel v2.5 technológiát, így kiváló képminőséget kínál
- sokkal jobb, mint az előző generációké - jobb dinamikával, pontossággal, nagyobb kontraszttal,
szilárd átalakítási folyamattal és részletesebb felskálázással rendelkezik (4K-ig).
Még egy Full HD 1080p TV-n vagy egy kivetítőn is döbbenetes a változás tapasztalható más lejátszókhoz képest.
A 3D lejátszás nagyobb képmélységet és lenyűgöző, magával ragadó hatást kínál.

HDR > SDR

Ha nem rendelkezik Ultra HD 4K kijelzővel, ne aggódjon!
A Zappiti Magic Pixel átalakítja az Ultra HD videotartalmat rendkívül kiváló minőségű
1080p tömörítetlen 4: 4: 4-es videóvá, hogy élvezhesse a 4K tartalmat a Full HD 1080p kijelzőn is.
Ez a folyamat kb. 30% -kal növeli a felbontást a 1080 pixeles sorfelbontású televíziókon a Blu-ray-ekkel összehasonlítva.
Ezen kívül a HDR tökéletesen átalakítható a BT.2020 - BT.709 konverzióval (3D LUT) SDR-re a tökéletes színosztályozás érdekében.
A Zappiti MagicPixel v2.5 segítségével a 4K előnyei nem korlátozódnak a nagy képernyőméretekre.

DVD, Blu-ray és UHD menük

Megjeleníti a DVD, Blu-ray és UHD BD menüket, hozzáférést biztosít a kiegészítő tartalmakhoz
- a rendezői vagy színházi változatokhoz, bónuszokhoz és extrákhoz, könyvjelzőkhöz stb.
Ez a tulajdonság kompatibilis ISO formátumokkal és BDMV struktúrákkal (DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D és UHD BD).
Ha nem akarod megjeleníteni a menüket, azonnal elindíthatod a videót előzetesek és értesítések nélkül is.

Lélegzetelállító kezelőfelület

Az új Zappiti Pro 4K HDR egy új szabványt állít fel a média lejátszók piacán, a csodálatos kezelőfelületével.
Háromdimenziós effektjeivel, mozgásaival, a tükröződő felületekkel és a választható témáival.
A Zappiti beállításai lehetővé teszik a számodra, hogy engedélyezd vagy letiltsd ezeket az effekteket a saját ízlésed szerint.


Évadok felismerése
A Zappiti automatikusan felismeri, ha egy sorozatnak több évadja van, csoportba rendezi azt,
valamint minden évadhoz saját borítót társít, ezt a csoportot egy 3D-s animációval díszítve böngészhetünk.

Bemutató videó az évadokról
Szülői felügyeletA szülői felügyelet funkcióval a filmeket megjelölheted a gyerekeknek, és blokkolhatod a hozzáférést más filmekhez, PIN-kóddal.
Így a gyerekek csak a saját videóikhoz férhetnek hozzá! A gyerekmód az egyszerű használat érdekében csak ahhoz ad hozzáférést,
ami korábban jóvá volt hagyva.
Végül, a szülői felügyeleti funkció megakadályozza a Zappiti szerkesztési és törlési funkcióinak elérését a tökéletes biztonság érdekében.

Bemutató videó a szülői felügyeletről


Zappiti Video Control

Irányítsa Zappiti lejátszóját a tabletén vagy okostelefonján keresztül, fedezze fel a filmgyűjteményeit,
és élvezze a legtöbb Zappiti funkciót közvetlenül a táblagépéről vagy okostelefonjáról: szerkessze a filmborítót,
indítsa el az előzetest, szerkessze az összegző oldalt, jelölje meg a filmeket gyermekének, stb…

Zappiti Share

Az új "Zappiti Share" funkcióval megoszthatja a belső (vagy külső) merevlemezen tárolt videofájlokat más Zappiti médialejátszókkal
(beleértve az idősebb generációt is).
Tehát a "Zappiti Share" használatával élvezheti az igazi mutiroom videórendszert,
és egyszerre akár 4 fájlt is lejátszhat egy időben különböző helyiségekben Blu-ray minőségben! (Kettőt UHD minőségben).
Megoszthat más típusú médiafájlokat is, például zenét vagy fotótartalmakat.
A Zappiti Sync-nek köszönhetően a filmgyűjteménye automatikusan szinkronizálódik a többi Zappiti-lejátszóval (multiroom)
és az összes számítógépével, MAC-kel és PC-vel! Ez a funkció kompatibilis a Zappiti Player 4K és 4K HDR eszközökkel.
Zene lejátszása TV nélkül
A Zappiti Music Controllal tudja irányítani a zenelejátszást a Zappiti médialejátszón keresztül az okostelefonja vagy a táblagépe segítségével (iOS vagy Android). Egyszerűen csak válassza ki a táblagépén vagy okostelefonján azt a Zappiti médialejátszót amelyiket szeretné közvetlenül otthonából irányítani és kezelni a zenei gyűjteményét az applikációban. A többi már gyerekjáték.
Zappiti Db: kiváló minőségű filmborítók.

A különböző adatbázisokból összegyűjtött filmborítókon kívül a Zappiti saját filmborítókat is kínál - Zappiti Db. Ezt a több ezer borítót a Zappiti grafikusai tervezték, így tökéletesen alkalmazkodnak a Zappiti megjelenéséhez. A kiváló minőségű filmborítók elérhetők különböző nyelveken, a filmcímek mindig olvashatók, a fontos vizuális elemek és a szövegek nem vághatók le, a borítókat pedig a lehető legjobb vizuális élmény érdekében megtisztítják és szabványosítják. A Zappiti Db filmborító adatbázis körülbelül 11 000 plakátot tartalmaz, beleértve a legnépszerűbb és legújabb filmeket, de számos klasszikust is. Minden nap több tucat új plakát kerül a Zappiti adatbázisba!


Hi-Quality háttérvilágítással ellátott távvezérlő


Könnyen vezérelheti a Zappiti Pro 4K HDR médialejátszóját IR távirányítóval (tartozék). A lejátszót vezeték nélküli egér vagy billentyűzet segítségével is vezérelheti (nem tartozék). Ezen kívül a Zappiti Pro 4K HDR irányítható az ismert márkák rendszereivel is, mint a ProControl, RTI, Control4 vagy a Logitech Harmony univerzális távirányítói.

Közvetlen hozzáférés és gyorsbillentyűk

Váltson azonnal az egyik alkalmazásról a másikra (Zappiti vagy Explorer) a közvetlen hozzáférést biztosító gombok segítségével: képarány, 3D, feliratok, hangsávok, ismétlési mód, stb… A Zappiti Pro 4K HDR távirányítója igazi STOP gombbal rendelkezik, és közvetlen lejátszást biztosít 1 percre előre / hátra és 10 mp előre hátra.

Széles tartományú IR érzékelő

A Zappiti Pro 4K HDR nagy érzékenységű infravörös érzékelővel rendelkezik, amely széles tartományban működik.

Több infó a távvezérlésről
Dedikált HDMI audio

A Zappiti Pro 4K HDR két HDMI kimenettel rendelkezik - egy HDMI 2.0a port a legújabb UHD 4K TV-khez, projektorokhoz és A/V erősítők csatlakoztatáshoz, valamint egy további HDMI 1.4 port, a régebbi A/V erősítőkhöz, valamint jobb hangminőség eléréséhez. A HDMI Audio Only port magas stabilitású, nagy pontosságú HDMI jelfeldolgozóval rendelkezik. Ez a kialakítás jelentősen csökkenti a külső zajok mértékét és kiküszöböli az időzítési hibákat, ami lehetővé teszi, hogy az audió HDMI kimeneti port használatával nagyobb pontossággal élvezhesse az audió és videó tartalmait. Ezen kívül a videó kimeneten az audió továbbítás automatikusan kikapcsol, ha a HDMI Audio Only kimenetet használja, csökken a fő HDMI kimenet videó jelre érkező zajhatás.Aranyozott portok

A Zappiti Pro 4K HDR kiváló minőségű aranyozott kimeneti csatlakozókkal rendelkezik. HDMI csatlakozókon, analóg audio bal/jobb csatornák csatlakozásain, valamint a audio digitális koaxiális csatlakozáson a jobb hangminőségért és a részletesebb, természetesebb hangzásért. Az aranyozott érintkezőfelületek sokkal kevésbé korrodálódnak idővel. A Zappiti aranyozott portjai, a fejlett mérnöki módszereket és a legmagasabb minőségű anyagokat használják a zaj és az interferencia csökkentése érdekében. Aranyozott csatlakozásokat használnak a Wi-Fi és a CVBS portokhoz is.High-End Power Supply (Type-R)

A Zappiti Pro 4K HDR-t egy hatalmas toroid trafó táplálja, amely sokkal jobb teljesítményt nyújt a szabványos tápegységeknél, nagyon tiszta és állandó áramforrást biztosít, alacsony zajszintet és jelentősen alacsonyabb külső mágneses tér interferenciát eredményezve, mint a hagyományos laminált acél transzformátor magok. A Zappiti Pro 4K HDR nagy teljesítményű tápegységének köszönhetően kristály éles képet és szélsőséges fekete mélységet biztosít, ami különösen érdekes a videóanyagok lejátszásakor. Az audió kimenetek zajmentesek és természetes hatásúak lettek. Tökéletes a csatornák közötti egyensúly, teljesen zajmentes, valamint levegősebb és nagyobb dinamika jellemzi. A fejlett tápegységgel gyorsabb és pontosabb tranziens átvitelt értek el.High Quality Fejhallgató kimenet


A legjobb hanghűség érdekében a Zappiti Pro 4K HDR egy speciális fejhallgató áramkörrel van felszerelve, amely nagy sebességű, ultra alacsony torzítású széles sávú rendszert jelent, amely párosítva van egy teljesen diszkrét végső kimeneti csatlakozóval. A fejhallgató kimenet 6,35 mm-es csatlakozóval rendelkezik, amely kompatibilis a prémium otthoni és professzionális stúdió fejhallgató modellekkel.Zero Signal


Az audio és videó jelátvitel minőségének optimalizálása érdekében a Zappiti Pro 4K HDR Zero Signal transzportot tartalmaz. A Zappiti Pro 4K HDR-t az AV-vevő valamely szabad RCA-bemeneti csatlakozójához csatlakoztatva, a (föld) potenciál különbség eltűnik, a megfelelő egyensúlyi szint a különböző készülékek között tökéletesen jön létre. A hurokhatások (esetleges „búgások”) szintén megszűnnek.Ultra merev házfelépítés


1,6 mm vastagságú alsólemez, 3 mm vastag merev felső acéllemez fedél, amelyet 4 erős fémrúddal rögzítettünk a fedél és az egység alja között. Ez a szilárd vázszerkezet és az általános merevsége az anyagoknak alacsony külső rezgést biztosít a belső elektronika számára, így kiváló hang- és videó lejátszást kínálva.Dupla HDD férőhely

A Zappiti Pro 4K HDR kettő 3,5” SATA HDD (hot-swap) férőhelyével akár 32 TB teljes tárhelyet is képes támogatni, ami körülbelül 600 Blu-ray vagy 300 4K Ultra HD Blu-raynek felel meg. A merevlemezek cseréjéhez nincs kapacitáskorlátozás (nem kell azonos kapacitásúaknak lenniük)! A Zappiti Pro 4K HDR-nél már nem kell aggódnia a tárolási problémák miatt, amelyek a kapacitásból fakadnak.
Megjegyzés: 2 merevlemez használata esetén a két meghajtó tartalma látszólag „összekeveredhet” a Video alkalmazásban. Ha több mint egy meghajtót használ, minden merevlemez számára létrehozhat egy-egy különálló Zappiti gyűjteményt a merevlemezek tartalmai szerint.Ventilátor nélküli


A Zappiti Pro 4K HDR teljesen passzívan hűtött lejátszó, köszönhetően a teljesen fém háznak és a szellőzőnyílásoknak! Nem használnak benne semmilyen ventilátort a tökéletes és csendes élményért.


Infra toldó

A Zappiti Pro 4K HDR IR-toldóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a Zappiti Pro 4K HDR készüléket zárt ajtók mögé helyezze egy szekrényben vagy egy másik szobában, és még mindig képes legyen a TV-készülék elől vezérelni. Az infravörös-toldó hátoldalán található öntapadós ragasztószalaggal könnyen felszerelhető bármilyen sík felületre.

HEVC / H.265

A Zappiti Pro 4K HDR támogatja a H.265 / HEVC-t 4K felbontásig. A HEVC a H.264 utódja, akár 50% -os fájméret megtakarítással. Támogatja a VP9-et, a Google által kifejlesztett új, nyitott és jogdíjmentes videó kódolási formátumot is.Zappiti, az igazi mozi.


A filmeket 24 képkocka / másodperc (fps) sebességgel, míg a videofájlokat vagy a Blu-rayeket jellemzően 23,976 képkocka / másodperc sebességgel jelenítik meg. Emellett számos médialejátszó vagy set-top-box általában 24 000 Hz-en túlnyúlik, ami a lejátszás akadozását eredményezi. A Zappiti Real Mozi a videotartalomtól függően 23,976 kép / mp vagy 24 000 kép / mp-es eredeti sebességet tart fenn a képernyőn. Ugyanazt a természetes mozgást eredményezi, mint az eredeti Blu-ray lemezek taralmai. Ez az eredmény sokkal jellemzőbb az igazi moziélményre, mint az egyszerű tv-zésre. A videó kimeneti frekvenciája automatikus változik 23,976 Hz, 24 Hz, 50 Hz és 59 94 Hz (60 Hz) között. A 25p automatikus átalakítása 50 Hz-re, a 30p-60p-ra.

3D lejátszás és feliratok


Élvezze az összes 3D BD ISO és 3D MKV MVC videofájlját igazi Full HD minőségben, ha bármilyen 3D-s televíziót vagy elülső kivetítőt csatlakoztat, hogy a mélység és a képernyőn megjelenő kép részletesebb legyen (kétszer jobb felbontás, mint a 3D bal-jobb vagy felső-alsó) 3D felirat támogatással. Számos 3D-s beállítás áll rendelkezésre, többek között: 3D képmélység, 3D-s feliratmélység, 3D-s interfész mélység, kézi bal-jobb oldali képek manuális megfordítása.HDR-SDR konverzió


A HDR (High Dynamic Range) támogatással a Zappiti Pro 4K csodálatos képet nyújt a feltűnő realisztikusággal, mivel tökéletesen helyreállítja a HDR-tartalom fény erejének gazdagságát és variációit, sokkal több kontrasztot és dinamikát mutat, mint a hagyományos videotartalom.

A 1080p-s televíziók esetében a Zappiti HDR> SDR konverziós rendszert biztosít, a HDR-tartalmak megjelenítéséhez az összes régebbi típusú HD TV-n vagy projektoron.10bit és REC.2020.


Élvezze a kiterjesztett színtartományt a REC.2020 formátummal (sokkal szélesebb színtér, mint a hagyományos videó) és a megnövelt árnyalatok számát (1024 szint 256 szint helyett elsődleges színenként) a 10 bites színkódolási formátum támogatásához. A színátmenetek fokozott árnyalatokat kínálnak; a színek reálisabbak és élénkebbek! Ha a televíziója is lehetővé teszi, akkor még 12 bites kimenetet is használhat még finomabb árnyalatokhoz.Dolby Atmos és DTS: X


Élvezze a legcsodálatosabb többcsatornás hangformátumokat, beleértve a Dolby TrueHD-t, az 5.1-es vagy a 7.1-es DTS-HD-t, még a DTS: X-et és a Dolby Atmos®-t is, a két forradalmi új hangtechnológiát, amely rendkívüli szórakoztató élményt nyújt. Ezek az új hangrendszerek erőteljes, mozgó hangot hoznak létre két fontos elem bevezetésével, amelyek a hangobjektumok és a fejfeletti hangszórók.

Multitasking


Az új Realtek processzor és a Zappiti alkalmazások teljesítményével élvezheti az igazi többfeladatos munkameneteket. Képzeld el: nézhetsz egy filmet a TV-sorozat indexelése közben, és a fájlokat egyidejűleg a Zappiti Explorer segítségével továbbítjuk! Egy adott fájl másolását is törölheti az átvitt fájlok listájában az aktuális feladatablak segítségével. Mivel a Zappiti Explorer és a Zappiti Media Center alkalmazások egyidejűleg aktívak a háttérben, azonnal átválthat a másikra.

Nagy sebességű hálózatkezelés és hálózati lejátszásA következő generációs Gigabit Ethernet busszal az adatátviteli sebesség csúcsszinteken van: akár 115 MB / s fájlátvitelnél (20 MB / s az előző modelleknél) és 400 Mb / s-ig a HEVC fájl lejátszásakor. Ez 7-szerese a Blu-ray formátum bitrátájának, és 3-szorosa a 4K Ultra HD Blu-ray formátumnak!


Integráció


A Zappiti termékeket kifejezetten a csúcsminőségű berendezések és integrációk számára tervezték: többszintű biztonsági zár, IP és IR vezérlő kódok a Control4, Crestron, ProControl, RTI, Pronto, Logitech Harmony, Middle Atlantic rack panel, diszkrét kódok BE / KI és még egy Zappiti API a magas szintű egyéni integrációkhoz.
Több infó az integrációról
Előrendelés és Árak HAMAROSAN!

Kövess minket a facebookon:

2019-06-04 15:06:08
Árukereső.hu Árukereső.hu