0
0Ft
Megjelent a világ első 4K HDR Média Player sorozata!
A Zappiti 4K HDR lejátszók új családja szinte a ma forgalomban lévő valamennyi video és audio formátumot, kodeket és fájlkonténert ismeri és támogatja, a legújabb szabványokat is beleértve, mint amilyen a HDMI 2.0/4K 60p, 4K Ultra HD, HDR, 3D feliratok és az egy milliárd színárnyalatot kezelni tudó (10 bites színkódolású) HEVC video kodek.
A terméklista csúcsán álló Zappiti Duo 4K HDR kettő db 3,5" SATA HDD lemezt tud fogadni, amelyek menet közben is cserélhetőek és összesen 32TB tárkapacitást tud kezelni, emellett a legújabb Wi-Fi 5GHz és Gigabit Ethernet hálózatkezelési képességekkel is fel van vértezve. Az új "Zappiti Share" funkcióval megoszthatja a belső (vagy külső) merevlemezeken tárolt videókat más Zappiti médialejátszókkal (akár az előző generációs készülékekkel is). Így létrehozhat egy valódi mutiroom video rendszert, a lejátszás egy időben 4 készülékre történhet Blu-ray minőségben!

  

A Zappiti 4K HDR média lejátszók tökéletesen kezelni tudják napjaink általánosan elterjedt legújabb audio és video formátumait, így például a Blu-ray ISO, M2TS, MKV 4K, MVC 3D formátumokat a 3D feliratok támogatásával együtt, meg tudják szólaltatni a legújabb házimozi hangformátumokat (a Dolby Atmos és a DTS:X kódolású hangsávokat is beleértve), de tökéletes hangzáshűséggel játsszák le a nagyfelbontású, veszteségmentes audio fájlokat is egészen 32 bit/192 kHz felbontásig.
Ez az új lejátszó család tökéletesen kompatibilis az ugyancsak most bejelentett Zappiti Media Center v4 rendszerrel, amely révén a lehető legtöbbet hozhatja ki a házimozi rendszeréből.

A legfontosabb jellemzőik:
● HDMI 2.0a / 4K 50/60p
● HDR / 10-bit
● REC.2020
● Új Zappiti MagicPixel v2
● Háttérvilágított távvezérlő
● HDD lemezfiók (max. 32 TB)*
● MKV, BDMV, BD ISO, M2TS, MVC
● HEVC / VP9
● Wi-Fi 5GHz
● Gigabit Ethernet
● Zappiti Media Center v4
● Zappiti Share
● 3D feliratok
● Mozifilm előzetesek
● Auto Képkockaszám felismerés 23.976/24/50/59.94/60 Hz

Rendeld meg most ITT!

2016-12-30 11:33:30
Árukereső.hu Árukereső.hu